Specialisten på produktion av privata villor

Nybyggnad

Jan Moeschlin Arkitektkontor är specialister på att rita och bygga privatvillor och har därför stor erfarenhet av alla sorters projekt i alla storlekar från mindre ombyggnader till stora nybyggen. Vi ser till kundnyttan och hjälper er genom hela byggprocessen med stort engagemang och yrkeskunnande.

Vi tror på och arbetar alltid i ett nära samarbete med beställaren

Vi är noga med att lyssna och förstå beställarens önskemål. Utifrån en noggrann inventering av beställarens behov, budget och tomtens förutsättningar utformar vi sedan byggnader med höga kvaliteter och hållbara byggmetoder.

Om- och tillbyggnad

Vi har lång erfarenhet av att rita och bygga om- och tillbyggnader. Dessa projekt är alltid intressanta för oss och mycket uppskattade av våra beställare. Även en liten tillbyggnad är viktig att den passar till huset. Att t.ex. bygga till en vinkel på ett befintligt hus gör stor skillnad på husets funktioner och skapar ett mervärde som är betydligt högre än vad själva byggkostnaden är. Genom tillbyggnader blir det ofta nya skyddade uteplatser och huset får en annan karaktär.

Ni kan även anlita oss för rådgivning om det mesta som rör byggande

Det finns många frågor där ni som beställare kan behöva en kunnig rådgivare. Vi har omfattande kunskaper i byggnadsteknik, uppvärmningssystem och design. En noggrann utredning och planering innan ni börjar rita kan spara stora kostnader.